Kweken in een pot met Artstone

Wie kweekt er tegenwoordig niet zijn eigen groenten en kruiden? Voor een optimaal klimaat tijdens het kweken ontwikkelde Artstone kweekdeksels die passen op de bestaande serie kleine potjes. De temperatuur en de toevoer van zuurstof regel je eenvoudig met het ventilatieschuifje in de kweekdeksel. De kweekdeksels zijn verkrijgbaar voor  het 13cm potje, de duo potje en de triangle potjes van Artstone. De bloempotjes van Artstone en de kweekdeksels vind je in het tuincentrum bij jou in de buurt,

Het drainagesysteem in een Artstone bloempot

Artstone bloempotten zijn niet alleen mooi, maar ook heel functioneel. Elke bloempot van Artstone is voorzien van een drainagesysteem, te vinden in de bodem van de bloempot. Het teveel aan water sijpelt naar beneden en wordt opgevangen in het reservoir. Gebruik je de bloempot buiten, verwijder dan de stop in de bodem. Wanneer het reservoir vol raakt loopt het overtollige water er via de overloop uit. De plant kan bij droogte met zijn wortels bij het water in het reservoir en voorziet hiermee in zijn eigen waterbehoefte. Zo gaan je planten een stuk langer mee. Bij het inpoten van je planten kun je gewoon gebruik maken van potgrond. Bekijk voor meer uitleg over het drainagesysteem dit filmpje, uitleg drainagesysteem.

Een bloeiend balkon met Artstone

Rob Verlinden laat je graag zien hoe je eenvoudig een bloeiend balkon maakt, vol vrolijke planten en kleurrijke bloempotten van Artstone.

Van saaie schutting naar bloemenzee!

In Nederland is de schutting enorm populair. Hartstikke handig natuurlijk om snel privacy in je tuin te creëren, maar niet echt sfeervol. Gelukkig zijn er oplossingen om van je saaie schutting wat moois te maken, ga aan de slag met verticaal tuinieren! Met verticaal tuinieren ga je de hoogte in en bekleed je muren en schuttingen met groen. In de collectie van Artstone vind je, naast bloempotten, ook rekjes en hangers van ijzerwerk. Er zijn rekjes voor 1 Artstone bloempotje tot wel 9 Artstone bloempotjes. Het rekje bevestig je eenvoudig aan de schutting. Zowel de rekjes als deze kleurijke bloempotjes vind je in het tuincentrum bij jou in de buurt, daar koop je ook deze vrolijke zomerbloeiers. Zo tover je eenvoudige je saaie schutting om in een prachtige bloemenzee.

Een minivijver van Artstone

Op je terras of balkon is vaak geen plek voor een echte vijver, maar wanneer je wel van water in je tuin houdt, dan is een minivijver een ideale oplossing. Een minivijver is makkelijk gecreëerd, een bezoekje aan een tuincentrum is voldoende!

In het tuincentrum vind je de potten van Artstone. Ook vind je hier waterplanten en drijfplanten, deze zijn geschikt voor vijvers en minivijvers. Waterplanten zijn er in verschillende formaten, je minivijver wordt extra leuk als je ook een hoge plant toevoegt. Een minivijver vergt weinig onderhoud en je zult zien dat ook de vogels hun nieuwe ‘waterbak’ zullen waarderen!

Foto's van Artstone in huis & tuin op GreenPhotoStock

Ben je nog niet voldoende geinspireerd, kan dan eens op GreenPhotoStock. Op dit platform vind je honderden foto’s met Artstone bloempotten in de hoofdrol. Artstone bloempotten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en door het unieke drainagesysteem gaan je planten een stuk langer mee. Bij droogte kan de plant met zijn wortels bij het water opgeslagen in het reservoir in de bodem van de pot. Op GreenPhotoStock vind je leuke ideeën voor jouw tuin, balkon of interieur met Artstone bloempotten, balkonbakken of plantenhangers. Kijk op GreenPhotoStock voor nog meer leuke ideeën.