De Grote Tuinverbouwing

Kijk iedere zaterdag om 17:00 uur op SBS6 DE Grote Tuinverbouwing. Ivo, Djamilla en Jeremy toveren een huis met tuin om tot een groen paradijs. Wij helpen ze een handje mee met de mooiste en verantwoordste potten. Bekijk hieronder de producten per aflevering.

AFLEVERING 18 OP ZATERDAG 15 JANUARI 2022

Zowel binnen als buiten worden de potten van Artstone ingezet. Onze complimenten! Het ziet er weer tof uit deze styling. Kijk die binnenruimte met oak kleurige Ella’s eens shinen!

BEKIJK ELLA

AFLEVERING 15 OP ZATERDAG 11 DECEMBER 2021

In Baarn wordt de tuin van Michelle en Thomas aangepakt. Ivo kiest voor Artstone Claire als future-proof basis. Leuk om onze vorstbestendige potten weer eens buiten te zien op tv, in gezellige winterse sfeer.

AFLEVERING 11 – ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

Het team reist af naar Amsterdam waar ze de tuin en het interieur van Jessica en Jeroen in Mexicaanse sferen brengen. Het is tof om te zien hoe donkere industriële Bola pot de basis legt voor een kleurrijk geheel. Onze complimenten gaan uit naar Ivo en Djamilla, het resultaat is verbluffend.

Aflevering 10 op zaterdag 6 november 2021

In aflevering 10 reist het team af naar Dronten. Ivo gebruikt wederom onze Artstone planters voor binnen en buiten. Hij laat onder meer zien hoe je de bowls binnen mooi kan aankleden. Buiten gebruikt Ivo grijze Bola’s.

Aflevering 9 op zaterdag 30 oktober 2021

In Bergschenhoek wonen Helma en Jacob. Een stel met groene vingers, maar helaas loopt Jacob op krukken. Gelukkig is daar het team van De Tuinverbouwing. Ze doen weer eens veel meer dan de tuin. Ivo kiest voor binnen Bola in het grijs. Hij kiest prachtige planten erbij zoals een grote Alocasia en Calathea’s. Tropische planten met eigen waterwensen. Daar weet Artstone wel raad mee.

Aflevering 8 op zaterdag 23 oktober 2021

Deze week was Waalwijk aan de beurt. Het team liet wederom zien dat de potten van Artstone bijdragen aan een warme sfeer in het interieur. Deze week met zwarte Bola potten. Bekijk de samenvatting!

Aflevering 6 op zaterdag 9 oktober 2021

Het team was deze week bij Linda en Jaap in Utrecht. Zowel buiten als binnen gebruikte Ivo de Oak kleur van Artstoneplanters om het geheel karakter te geven.

Aflevering 5 op zaterdag 2 oktober 2021

In deze aflevering was De Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Nigel en Asia in Apeldoorn, waar Celine en Bola het interieur een te gekke nieuwe look hebben gegeven.

© Copyright 2022 - Artstone Realisatie: Stimmt