Origineel tuinieren, 3 toffe tips!

Tip 1: Maak je eigen groentetuin

Wie kweekt er tegenwoordig niet zijn eigen groenten en kruiden? Voor een optimaal klimaat tijdens het kweken ontwikkelde Artstone kweekdeksels die passen op de bestaande serie kleine potjes. De temperatuur en de toevoer van zuurstof regel je eenvoudig met het ventilatieschuifje in de kweekdeksel. De kweekdeksels zijn verkrijgbaar voor  het 13cm potje, de duo potje en de triangle potjes van Artstone.

Tip 2: Creëer een minivijver

Op je terras of balkon is vaak geen plek voor een echte vijver, maar wanneer je wel van water in je tuin houdt, dan is een minivijver een ideale oplossing. Een minivijver is makkelijk gecreëerd, een bezoekje aan een tuincentrum is voldoende!

In het tuincentrum vind je de potten van Artstone. Ook vind je hier waterplanten en drijfplanten, deze zijn geschikt voor vijvers en minivijvers. Waterplanten zijn er in verschillende formaten, je minivijver wordt extra leuk als je ook een hoge plant toevoegt. Een minivijver vergt weinig onderhoud en je zult zien dat ook de vogels hun nieuwe ‘waterbak’ zullen waarderen!

Tip 3: Ga verticaal tuinieren!

Van saaie schutting naar bloemenzee! In Nederland is de schutting enorm populair. Hartstikke handig natuurlijk om snel privacy in je tuin te creëren, maar niet echt sfeervol. Gelukkig zijn er oplossingen om van je saaie schutting wat moois te maken, ga aan de slag met verticaal tuinieren! Met verticaal tuinieren ga je de hoogte in en bekleed je muren en schuttingen met groen. In de collectie van Artstone vind je, naast bloempotten, ook rekjes en hangers van ijzerwerk. Er zijn rekjes voor 1 Artstone bloempotje tot wel 9 Artstone bloempotjes. Het rekje bevestig je gemakkelijk aan de schutting. Zowel de rekjes als deze kleurrijke bloempotjes vind je in het tuincentrum bij jou in de buurt, daar koop je ook deze vrolijke zomerbloeiers. Zo tover je eenvoudig je saaie schutting om in een prachtige bloemenzee.

© Copyright 2024 - Artstone Realisatie: Stimmt