Welke type ben jij?

Artstone maakt het leven van jou en je planten een stuk gezelliger. Bola, Celine, Claire, Ella, Fiona en Maud toveren iedere binnen- en buitenruimte om tot een groen paradijs waar je op verantwoorde manier kan genieten. Ieder design heeft zo haar eigen kracht, maar allemaal hebben ze duidelijk dezelfde genen: een moderne look en duurzaam op alle vlakken.

Welke pot past bij jou?

Welk design past het beste bij jouw stijl? Doe de test en ontdek het.

 

Planten leven langer in een Artstone pot

Ieder design heeft zo haar eigen kracht, maar allemaal hebben ze duidelijk dezelfde genen: een moderne look en duurzaam op alle vlakken. De basis ligt bij het maken van een betrouwbaar, toekomstbestendig product dat buiten en binnen inzetbaar is, én heel lang meegaat. Artstone planters worden gemaakt van gerecycled kunststof en een toefje steenpoeder, en zijn zelf ook volledig recyclebaar.

Bovendien zijn Artstone potten voorzien van een uniek tweezijdig drainagesysteem dat op positieve manier bijdraagt aan comfortabel tuinieren én niet te vergeten de kwaliteit van planten. Dit willen we graag benadrukken, want we merken dat het gesprek over duurzaamheid met name gaat over materiaal en recycling. Maar het gaat juist om de natuur. Wij beloven: ‘Planten leven langer in een Artstone pot!’

 

Bekijk video
© Copyright 2024 - Artstone Realisatie: Stimmt