Bloempot Celine!

Dit is Celine! De jongste telg uit de Artstone familie. Bloempot Celine is speciaal ontworpen voor binnen, en is, net als alle andere Artstone potten, voorzien van ons bekende drainagesysteem.

Het design

Celine is een ronde bloempot, een rechte, moderne afwerking. Simpel en clean voor een eigentijdse look. De mooie ronding onderaan zorgt voor verzachting en een tijdloos gevoel. Bloempot Celine is verkrijgbaar in vier maten en vijf kleuren. De klassieke Artstone kleuren Black, Oak en Grey. Daarnaast is ze verkrijgbaar in frisse Thyme kleur en minimalistisch White.

Bloempot Celine als hangpot

Ze is voorzien van een slim en uniek drainagesysteem, dat helpt planten langer te leven. Je kunt het zien als een onzichtbaar waterreservoir. Dit systeem is een uitkomst voor planten waar je niet zo gemakkelijk bij kan, bijvoorbeeld hangplanten. Dankzij het design en het ingebouwde systeem, is Celine de ideale pot om op te hangen in een stijlvolle bloempothanger.

Je ziet het, Celine is een bloempot met een toekomstvisie. Artstone biedt een moderne eco-vriendelijke collectie bloempotten. Gemaakt van een milieuvriendelijke mix van gerecycled kunststof en natuurlijk steenpoeder. Artstone planters zijn 100% recyclebaar. De pot van nu, gemaakt voor de toekomst.

© Copyright 2024 - Artstone Realisatie: Stimmt